Над дворічним Богданом, якого шукали добу на Кіровоградщині, поліцейські взяли шефство

21.03.2023 14:03

Поліцейські Кіровоградщини взяли шефство над дворічним Богданчиком, якого розшукували більше доби. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, минулого тижня область сколихнула звістка про те, що зник дворічний хлопчик. Він зміг непомітно вийти з двору, подолав відстань у кілька кілометрів та опинився у полі за межами населеного пункту, де проживав із мамою і двома старшими братами.

Богданчика з ознаками сильного переохолодження знайшли правоохоронці. Дитину загорнули в поліцейський бушлат та швидко доправили до лікувального закладу. За словами медичних працівників, на момент госпіталізації, стан маленького пацієнта був тяжким, та завдяки вчасно наданій допомозі, він поступово одужує.

Учора Богданчик зустрічав гостей. З дозволу лікарів, хлопчика відвідали Олександр Співак та Єгор Кривошей – поліцейські, які знайшли дитину, та їх колега Оксана Зраєнко.

Правоохоронці поспілкувалися з мамою та подарували Богданчику цукерки, іграшки, серед яких є і футбольний м’яч. У майбутньому поліцейські, за згодою батьків, продовжуватимуть піклуватися про хлопчика, долучаться до його спортивного розвитку і, за словами тренера відомчої футбольної команди, керівника відділу професійного навчання поліції області Олександра Співака, обов’язково виховають чемпіона, який прийде на службу в поліцію.

Мама хлопчика Анна Прилуцька щиро вдячна за допомогу в пошуку та турботу про її малюка.

«Мені важко підібрати слова, щоб у повній мірі висловити свої почуття великої вдячності поліцейським за їх роботу. Я дуже боялася за життя сина, він ще такий маленький… Коли його шукали, мені було складно, та я вірила, що вони впораються. Врешті, так і вийшло. Поліцейські привезли мене до лікарні, де я побачила Богданчика. Дякую за їх чуйність і людяність. Нехай легкою буде служба», - говорить Анна.

Переглядiв: 1340