Найсильніші кропивницькі спецпризначенці змагалися у чемпіонаті з армспорту (ФОТО)

22.08.2019 09:42
image

Військові третього окремого полку спецпризначення ім. князя Святослава Хороброго змагалися в рамках закритого чемпіонату з армспорту, присвяченого 28-й річниці незалежності України сьогодні, 22 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Змагання організовані керівництвом військової частини А-0680, за підтримки Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Так, у чемпіонаті взяли участь 46 військовослужбовців, які змагалися у вагових категоріях від 60 до 90+ кг.

«Сьогодні ми проводимо змагання з армспорту, учасники кожної вагової категорії будуть боротися як на ліву, так і на праву руки. Тому в кожній категорії буде декілька призових місць», - зауважив головний суддя змагань.
image
image
image
image
«Щоб ефективно  виконувати поставлені бойові завдання, спецпризначенці мають бути у відмінній фізичній формі. Саме для цього кілька останніх років у військовій частині проходять різноманітні спортивні змагання, спрямовані на фізичний розвиток особового складу. Ми прагнемо показати, що в наших військових - гідна фізична підготовка, що вони є сильним противником для наших ворогів», - зазначив командир підрозділу Сергій.
«4 роки тому я став військовослужбовцем 3-го окремого полку спецпризначення ім. князя Святослава Хороброго. Завжди підтримував себе у хорошій фізичній формі. Коли побачив оголошення про змагання, вирішив спробувати свої сили.  Дякую організаторам чемпіонату за позитивний настрій», - каже переможець змагань з армспорту у ваговій категорії 65 кг Сергій.
image
image
image
image
image
image
image
image

Антоніна Шаповалова

Переглядiв: 1304