Нардеп Віталій Купрій проведе прийом містян

08.12.2017 09:58
image

Народний депутат України від політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» Віталій Купрій з робочим візитом відвідає обласний центр та проведе зустріч з жителями  у вівторок, 12 грудня, о 17:00. Про це сайту DOZOR  повідомили у прес-службі партії.

Особистий прийом громадян проходитиме за адресою: вул. Пашутінська, 31 (Кіровоградська обласна організація політичної партії «УКРОП»). Кожен з присутніх зможе поскаржитися на порушення своїх прав чиновниками і правоохоронцями, а також отримати термінове депутатське реагування.

Також в рамках візиту народний депутат Віталій Купрій зустрінеться з журналістами.  Так, о 16:00 в Прес-клубі (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 3-й поверх) відбудеться прес-конференція. Крім Віталія Купрія, виступить також очільник Кіровоградської обласної організації політичної партії УКРОП, депутат міської ради Михайло Бєжан.

Під час прес-конференції відбудеться обговорення стану реформ у правоохоронних органах та політичної ситуації в країні. Також нардеп поділиться враженнями про роботу місцевої організації ПП «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» та відповість на запитання журналістів.

Контакти для отримання додаткової інформації: (066) 800 95 01.

Фото depcontrol.org

Переглядiв: 1735