Насичена програма: У Кропивницькому відбудеться ярмарок позашкілля

26.09.2021 11:44

«Об’ єднання дитячо-юнацьких клубів Кропивницької міської ради» управління молоді та спорту проведе біля міської ради цікавий захід - «Ярмарок позашкілля» у вівторок, 28 вересня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу. 

Організатори заходи закликають містян разом з дітьми  познайомитися з діяльністю позашкільних закладів, які розташовані у мікрорайонах нашого міста та мають дуже широкі і різні напряки роботи: тайський бокс, таєквон-до, образотворче мистецтво, хореографічні колективи, гурток військової підготовки, туризму, гуртки підготовки до школи, англійську мову, бісероплетіння, модельну студію та інші напрямки роботи.

У програмі заходу: виставка позашкільних  закладів - клубів (фото, дипломи, кубки, роботи),  майстер-класи: клуб  бісероплетіння, надання долікарської допомоги, майстер-клас з плетіння кіс та створення зачісок.  Проведе майстер-клас і тренерка міжнародного класу з фітнесу та аеробіки. Також відбудуться вокальні виступи, а також веселі ігрові пісні від казкових персонажів, майстер-клас з хіп-хопу від 3-кратної чемпіонки України. 

 Початок о 16.30. Захід триватиме до 17:30.  

Переглядiв: 1096