Наслідки чотирьох ДТП, які сталися за добу, ліквідували надзвичайники Кіровоградщини

27.06.2023 12:01

Протягом доби рятувальники Кіровоградщини долучилися до ліквідації наслідків чотирьох ДТП. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі порятунку. 

Так, на трасі  Кропивницький - Кривий Ріг у селищі Новгородка Кропивницького району сталася дорожньо-транспортна пригода та потрібна допомога рятувальників. Після отримання повідомлення до місця події було направлено особовий склад 27-ї пожежно-рятувальної частини. Після прибуття на місце виклику з’ясувалося, що легковий автомобіль NISSAN X-Trail з’їхав у кювет та перевернувся на дах. Бійці ДСНС поставили позашляховика на колеса та відбуксирували з кювету.

О 08:48 рятувальники новгородківського підрозділу знову залучались на ліквідацію наслідків ДТП на трасі Кропивницький - Кривий Ріг. Цього разу у кюветі опинився вантажний автомобіль DAF, якого відбуксирували на безпечну ділянку дороги.

О 16:45 стало відомо про зіткнення трьох автомобілів на трасі Стрий-Кропивницький-Знам’янка біля с. Грузьке Кропивницького району. Бійці 4-ї пожежно-рятувальної частини надали допомогу по транспортуванню травмованого чоловіка 1989 р.н. до карети швидкої допомоги.

О 17:28 кропивницькі рятувальники залучались на ліквідацію ДТП, яка виникла у с. Карлівка Соколівської громади Кропивницького району. Надзвичайники розблокували двері пошкодженого легкового автомобіля Ford Sierra.

Переглядiв: 1256