Наступного тижня рух через міст біля Кропивницького відкриють

05.06.2020 13:59

На Кіровоградщині рух через шляхопровід біля станції Канатово відкриютьу середу, 10 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі автомобільних доріг.

Так, наразі виконаний поточний ремонт мосту. За словами провідного інженера відділу експлуатації та безпеки дорожнього руху автомобільних доріг служби Дмитра Площенка, зараз вже виконані роботи з розбирання проїзної частини з монолітною плитою, очищені піскоструменевим методом поверхні балок прогонів, розібрані перехідні плити та лежні, очищені поздовжні шви прогонових будов, від слабкого бетону та арматуру від корозії.

Крім цього, облаштували нові перехідні плити, замінені опорні частини балок, влаштовані тротуари, встановлені огородження, нанесені гідроізоляцію влаштований нижній шар асфальтобетону на перехідних плитах та нижній шар на основному проїзді шляхопроводу, верхній шар із ЩМА-20 на всій ділянці ремонту (шляхопровід з підходами).

Наразі дорожники мають влаштувати щебенево-мастикові деформаційні шви, на опорах відновити захисний шар арматури ригелів та стійок опор ремонтним складом, а також виконати антикорозійний захист бетонних поверхонь, нанесення на опори захисно-декоративного покриття типу «мембрана» та незначний комплекс роботи з цементобетоном – відновлення пошкоджених поверхонь низу плит балок прогонової будови. Також планується облаштувати систему водовідведення на підходах до споруди.

Переглядiв: 2161