НАУ та Льотна академія разом працюватимуть над проектом «Міжнародний центр підготовки пілотів»

24.02.2018 08:00
image

На базі Національного авіаційного університету планують створити Міжнародний центр підготовки пілотів.  Проект має на меті запуск двох майданчиків для підготовки фахівців: на базі Льотної академії в обласному центрі та університету в Києві, повідомив під час зустрічі у БК «Авіатор» з колективом Льотної академії НАУ в.о. ректора НАУ Володимир Ісаєнко. Про це повідомляє DOZOR з посиланням на Весь Кіровоград.

«Потреба світового ринку авіаційних перевезень зростає. В минулому році було перевезено більше 3,5 млрд пасажирів, за 15 років ця кількість подвоїться, тож подвоїться і потреба у авіаційних фахівцях. В нас визріла думка спільних інноваційних проектів і ми підготували спільно з академією спільний інноваційний інвестиційний проект створення Міжнародного центру підготовки пілотів, який дає можливість нам задовольнити кардовий запит, заповнити цей ринок», –  сказав Володимир Ісаєнко.
«Нами була зроблена велика помилка, яка зараз заважає розвитку академії – відсутність права юридичної особи з боку академії. Вона забороняє проводити цілий ряд процедур. Думаю, ця помилка буде виправлена на законодавчому рівні і академія буде мати статус юридичної особи, ми в цьому плані підтримуємо вас», – додав він.

За інформацією, проект оцінюється в більше ніж 100 млн грн.

Також у рамках зустрічі було підписано меморандум про співпрацю.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1801