Навантаження на фінансистів міськради збільшилось на 40%

17.01.2017 15:10

image

Через перехід на програмно-цільову класифікацію видатків бюджету, навантаження на кожного з 20-ти працівників фінуправління Кіровоградської міськради. Про це повідомила начальник фінуправління Кіровоградської міськради Любов Бочкова у ексклюзивному інтерв’ю сайту DOZOR.

Чиновниця пояснює це збільшення тим, що тепер фінуправління спільно з головними розпорядниками коштів аналізують і приймають паспорти бюджетних програм.

«Разом з розпорядниками коштів ми проводимо аналіз ефективності використання бюджетних коштів. І фінуправління повинно впливати на цей процес, вносити зміни до відповідної бюджетної програми, де ми це бачимо. Тобто паперова робота збільшилась на фінуправління і на головних розпорядників коштів. Раніше ми лише вносили зміни до кошторисів. Тепер же ми маємо паралельно вносити зміни до паспортів бюджетних програм, затверджувати, а якщо потрібно, то і вносити зміни. А на все це потрібно відповідний документ скласти, зареєструвати в органах казначейства», - зізнається Любов Бочкова.

Детальніше читайте в інтерв’ю сайту DOZOR начальника фінуправління Кіровоградської міськради Любові Бочкової «На що мерія витратить цьогорічний бюджет Кіровограда».

Переглядiв: 316