Невідомий привіз до кіровоградської лікарні малюка, якого залишила матір

29.05.2019 14:49
image

До дитячої обласної лікарні каретою швидкої допомоги доставили дворічного малюка, якого рідна матір залишила на ніч у невідомого чоловіка. Про це медіапорталу DOZOR повідомило джерело у правоохоронних органах.

Так, до поліції звернувся лікар одного з відділень закладу. Чоловік, який був з малюком, розповів, що матір дитини обіцяла вранці повернутися, але не виконала своєї обіцянки. Повідомляти свої персональні дані чоловік відмовився та пішов у невідомому напрямку.  За попередніми даними, малюк є здоровим.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до управління з питань захисту прав дітей. Там повідомили, що матір хлопчика шукають.

«Управлінням з питань захисту прав дітей проводиться відповідна робота, спрямована на встановлення осіб, які є батьками дитини. Після з’ясування усіх обставин буде проводитися подальша робота щодо доцільності повернення дитини в родину. Якщо це буде неможливим, то управління та органи опіки та піклування, яким є виконавчий комітет, вирішуватиме питання щодо подальшої долі дитини», - пояснила начальник управління Тетяна Тимоховська.

Фото pmg.ua

Переглядiв: 4860