Німці відмовилися ремонтувати приміщення «Святої Анни» під гемодіалізний центр

02.02.2017 12:52

imageНімецька компанія «Фрезеніус» відмовилася інвестувати у реконструкцію приміщень  пологового будинку №2 «Святої Анни». Про це у ексклюзивному коментарі сайту DOZOR повідомив заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура.

«Німецькі інвестори приїхали у пологовий будинок, подивилися і сказали: «Ні, це нам не підходить». Два тижні тому приїжджали інші представники іншої німецької компанії і також відмовилися від фінансування реконструкції пологового будинку», - заявив Степура
"Тобто ця мотивація з приводу закриття пологового будинку від міської влади - це блеф. У них немає ніяких готових договорів і згод німецьких інвесторів, вони просто ввели людей в оману", - додав заступник голови облради.

Наразі DOZOR звернувся за коментарем до управління охорони здоров'я міськради.

Нагадаємо, у Кіровоградській міській раді заявили про відкриття гемодіалізного центру у приміщенні другого пологового будинку «Святої Анни», який наразі реорганізовують. Начальник управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксана Макарук повідомила, що партнером з реалізації проекту виступила німецька компанія «Фрезеніус», взявши на себе витрати на ремонті роботи.

Як повідомляв DOZOR, сьогодні у Ленінському районному суді відбулося перше засідання щодо закриття пологового будинку "Святої Анни".

 

Переглядiв: 2874