Низку медзакладів на Кіровоградщині готують до реорганізації

13.02.2020 12:57

На Кіровоградщині планується припинення діяльності кількох медичних закладів. Відповідний проект рішення опублікований на сайті обласної ради, інформує медіапортал DOZOR.

За проектом рішення, планується припинити діяльність Кіровоградського обласного дитячого патолого-анатомічного бюро шляхом приєднання до обласної дитячої лікарні.

Крім цього, заплановано припинення Олександрійського наркологічного диспансеру та приєднати заклад до обласної клінічної психіатричної лікарні, Олександрійський онкодиспансер також припинить свою діяльність шляхом приєднання до обласного клінічного онкологічного центру.

Також планується припинення Олександрійської психіатричної лікарні шляхом  приєднання до обласної клінічної психіатричної лікарні, Кіровоградського обласного наркодиспансеру – шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства "Обласна клінічна психіатрична лікарня Кіровоградської обласної ради", Олександрійського протитуберкульозного диспансеру шляхом приєднання до Кіровоградського обласного протитуберкульозного диспансеру та Олександрійського шкірвендиспансеру шляхом приєднання до Кіровоградського обласного шкірно-венерологічного диспансеру.

 

 

Переглядiв: 5227