Нові подробиці смертельної ДТП під Кіровоградом

01.11.2017 07:40

23-річна потерпіла, яка загинула внаслідок ДТП у селищі Новому, йшла разом з іншою жінкою, яка була її знайомою. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомили в патрульній поліції міста.

«Так сталося, що потерпіла йшла по дорозі з іншою жінкою, але вони йшли по різні сторони. Тому коли дівчину збили, її знайома не бачила, який саме автомобіль скоїв ДТП, помітила лише, що хтось лежить на дорозі. Знайома загиблої повідомила тільки про те, що, імовірно, учасником ДТП була іномарка темного кольору. Наразі патрульні працюють у посиленому режимі», - повідомила печник патрульної поліції міста Наталія Трішина.

Нагадаємо, у понеділок ввечері, 30 жовтня, на території селища Нового автомобіль збив молоду дівчину, яка померла в лікарні. У загиблої залишилася маленька дитина.

У рамках відкритого кримінального провадження працівники поліції звертаються до усіх громадян, які їхали з 17:00 до 18:00 по даному відрізку дороги з увімкненими відеореєстраторами, стали свідками ДТП чи мають будь-яку інформацію про автомобіль або водія, звернутися до поліції за номером «102».

Переглядiв: 4748