Новий асфальт у центрі Кіровограда планують розривати й надалі (ФОТО)

26.09.2018 12:55
image

В обласному центрі на вулиці Чорновола працівники КП «Теплоенергетик» розрили нове асфальтне покриття сьогодні, 26 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

 Так, відрізок дороги між вулицями Тараса Карпи (колишня Тимірязєва - ред.) та Віктора Чміленка (колишня Дзержинського – ред.) пошкодили через аварійну ситуацію. Як відомо, влітку вулиця Чорновола була капітально відремонтована за 2,8 млн. грн.

«Перед асфальтуванням дороги в липні ми направили листи до міського водоканалу та КП «Теплоенергетик» листи з проханням обстежити їх мережі на даній ділянці дороги, підземні мережі: теплові, каналізаційні, оскільки протягом року від площі Богдана Хмельницького до заводу «Червона зірка» сталося більше десяти поривів», - каже начальник спецінспекції Андрій Максюта.

За словами Максюти, новий асфальт спецтехніка намагалася зняти протягом 10 хвилин. Вже найближчим часом планується розриття на цій вулиці за ДК імені Компанійця.

«Виник порив на тепломережі на трубі діаметром 325 міліметрів. Зараз запускають воду у системи опалення і труби рвуться. Прорвало в двох місцях на вулиці Чорновола. Вже завтра будуть рити за перехрестям за вулицею Чміленка», - повідомив Максюта.

 За словами чиновника, розриття, внаслідок яких пошкодили нове дорожнє покриття, ліквідує підприємство КП «Теплоенергетик» за свій кошт, поклавши новий асфальт.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до керівництва КП «Теплоенергетик».

«Наші мережі існують більше двох термінів експлуатації, десь з 1968 року. Капітальний ремонт цих мереж ми виконали б при наявності коштів. Ситуація на вулиці Чорновола є аварійною, вчора відбувся витік води і я домовився з усіма організаціями про проведення аварійних робіт. Вже завтра цю ділянку заасфальтують. А в п’ятницю заасфальтують ще одну ділянку на цій вулиці, оскільки завтра ми будемо продовжувати аварійні роботи за перехрестям вулиць Чорновола та Чміленка », - пояснив головний інженер КП «Теплоенергетик» Валерій Челядінов.
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1926