Нового голову ОДА представили у Кропивницькому (ФОТО)

11.11.2019 12:16
image

У сесійній залі обласної ради представник офісу президента України Сергій Трофімов офіційно представив нового очільника Кіровоградської ОДА Андрія Балоня сьогодні, 11 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Чому саме Андрій Богданович? Це фахова людина, яка має твердий характер, юридичний досвід. Я вважаю, що ми всі зможемо опиратися на цю людину, ви зможете до цієї людини звертатися за допомогою та отримувати зворотній зв’язок», - зазначив представник офісу президента Сергій Трофімов, представляючи Андрія Балоня керівникам районних рад та місцевим депутатам різних рівнів.
«Хочу запевнити вас, що в повній мірі розумію, які виклики стоять переді мною та моєю командою задля того, щоб Кіровоградщина звучала по-інакшому, звучала по-новому, як того вимагає час. Розумію і те, що самому мені не впоратися, тому я готовий до широкої публічної комунікації з вами, щоб ми могли давати додану вартість цьому регіону. Планую продовжувати вже розпочаті реформи, ініціювати створення робочих місць, збільшення рівня заробітної плати. Всі ці кроки можливі лише у єдності», - звернувся до присутніх Андрій Балонь.

Після представлення Сергій Трофімов вручив Балоню указ президента України Володимира Зеленського про призначення на посаду і посвідчення голови ОДА.

Також під час заходу начальник поліції області Роман Козьяков та очільник управління СБУ  Олексій Петров доповіли новопризначеному голові ОДА про ситуацію зі станом злочинності  в області.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Довідково:

Андрій Балонь народився 6 листопада у місті Стебник Львівської області

Закінчив Національний університет внутрішніх справ у 2003 році, інститут післядипломної освіти Національного університету ім. Т.Г. Шевченка.

Працював слідчим слідчого відділу Старосамбірського районного відділу управління МВС України Львівської обл.

02.2004-04.10 - старший слідчий слідчого відділу Дрогобицького міського відділу Головного управління МВС України Львівської обл.

04.2010-06.11 - заступник начальника Самбірського міського відділу Головного управління МВС України Львівської області - начальник слідчого відділу.

06.-09.2011 - заступник начальника Франківського районного відділу Львівського міського управління МВС України Львівської області - начальник слідчого відділу.

10.2012-10.13 - заступник начальника слідчого управління Управління МВС України в Житомирській обл. 10.2013-01.14 - старший слідчий в особливо важливих справах-криміналіст відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління Управління МВС України в Полтавській обл.

01.-06.2014 - начальник відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями, слідчого управління Управління МВС України в Полтавській обл.

06.2014-08.15 - 1-й заступник начальника Управління МВС України в Полтавській обл. - начальник слідчого управління.

09.2015-05.17 - доцент кафедри державного управління та права Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка.

До призначення на посаду очільника Кіровоградської ОДА Балонь працював заступником голови Херсонської ОДА з гуманітарних питань, фінансів та взаємодії з правоохоронними органами.

Переглядiв: 4723