Новопризначений голова Кіровоградської ОДА прокоментував звільнення заступників Балоня

09.09.2020 14:23
image

Новопризначений голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко прокоментував звільнення заступників свого попередника Андрія Балоня. Свою думку щодо звільнень посадовець написав у своєму Телеграм-каналі, інформує медіапортал DOZOR. 

"Отже, по ситуації з заступниками, розпорядження про звільнення яких я підписав учора. У законі (ст.10 ЗУ «Про місцеві державні адміністрації») сказано, що перший заступник і заступники заявляють про припинення своїх повноважень новопризначеним головам місцевих державних адміністрацій у день їхнього призначення. Заяви написали всі. Так, заступники мого попередника просилися до мене на роботу. Однак я бачу у своїй команді інших людей. Сьогодні маємо таку ситуацію, що ті, чиї заяви я задовольнив, пішли на лікарняний. Окрім, як побажати найшвидшого одужання, більше не маю, що сказати", - повідомив Назаренко. 

Нагадаємо, наприкінці серпня президент України Володимир Зеленського під час візиту до Кіровоградщини представив нового голову Кіровоградської ОДА Андрія Назаренка. 

Цього тижня стало відомо, що троє заступників екс-голови ОДА Андрія Балоня звільняються. 

Переглядiв: 2383