«Об’єднані заради перемоги»: у Кропивницькому пройшов благодійний велозаїзд (ФОТОРЕПОРТАЖ)

06.08.2022 15:56

В обласному центрі відбувся благодійний велозаїзд  «Об’єднані заради  перемоги» сьогодні, 6 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, ініціаторами заходу стала служба автомобільних доріг у Кіровоградській області. Стартував вело заїзд від «Фортечних валів». Далі у парку «Ковалівський» стартував благодійний марафон,  у рамках якого пройшов аукціон. За інформацією, у заході взяли участь близько 150 велосипедистіів.

Під час аукціону вдалося зібрати 40 тисяч гривень. Наразі є кілька вільних лотів,  які можна придбати, задонативши на рахунок благодійного фонду "Повернись живим".

«У продажі маємо футболку від обласного представництва Національного олімпійського комітету та кепку з набору "за російським кораблем", книги від НОК та книга про загиблих героїв Кіровоградщини "Непереможені".  Хто бажає придбати, донатьте на рахунок фонду і прикріпляйте скрін у коментарях. Дякуємо всім учасникам та партнерам, дякуємо благодійникам, дякуємо нашим захисникам!» - зазначили у службі автомобільних доріг області.

Скрін про донат можна надати за посиланням. 

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 1546