Обласна рада готова заплатити понад мільйон за перевезення кропивницьких чиновників

12.02.2020 07:51

Обласна рада оголосила тендер на послугу нерегулярних пасажирських перевезень посадових осіб обласної ради, депутатів обласної ради та посадових осіб виконавчого апарату обласної ради.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, очікувана вартість закупівлі порівняно з минулорічною підвищилася і склала 1 035 000 грн. Торік очікувана вартість закупівлі складала  975 тисяч гривень.

Учасник тендеру повинен вчасно (в будь-яку пору доби через 15-20 хвилин після виклику), в придатному для експлуатації технічному стані, заправлені в достатній кількості паливно-мастильними матеріалами транспортний засіб до місця, визначеного Замовником. Клас та категорія транспортних засобів повинні відповідати сфері використання за видами сполучення та протяжністю маршрутів. Для виконання умов договору учасник повинен бути забезпечений власними або орендованими транспортними засобами, зокрема, автомобілем легковим підвищеної комфортності та безпеки, з кількістю місць для сидіння 4 (без місця сидіння водія) – не менше 4 одиниць;

- мікроавтобусом підвищеної комфортності та безпеки з кількістю місць для сидіння не менше 8 (крім місця сидіння водія) –  не менше 1 одиниці;

- автобусом з кількістю місць для сидіння від 20 (без місця сидіння водія) – не менше ніж   1 одиниця.

Матеріально-технічна база учасника має включати службове приміщення, спеціально пристосовані приміщення, гаражі, майданчики, стоянки для зберігання транспортних засобів, засоби для проведення технічного обслуговування транспортних засобів, їх складових частин (систем) або відновлення їх ресурсу,  спеціальне приміщення для проведення медичних оглядів водіїв. Учасник тендеру повинен мати автомобілі Volkswagen Passat, Nissan X-trail, Subaru Legacy, Renault Megane, Соболь ГАЗ-22171, Opel Vectra та YOUYi ZCT 6710.

Наразі в рамках тендеру продовжується подання пропозицій. Аукціон розпочнеться вже 18 лютого. Початок аукціону відбудеться 27 лютого.

 

Переглядiв: 1198