Облдержадміністрація в пошуках директора агенції розвитку Кіровоградщини

30.01.2020 11:31

Наглядова рада агенції регіонального розвитку в Кіровоградській області оголосила конкурс на посаду директора агенції, інформує медіапортал DOZOR.

Так, кандидат має управляти діяльністю даної агенції, створювати проекти ставити завдання, координувати проекти, які реалізовує установа, забезпечувати залучення зовнішніх експертів для розробки та реалізації проектів регіонального розвитку. Також до обов’язків директора входить презентація регіону та перспектив його розвитку серед міжнародних фінансових організацій, органів влади та місцевого самоврядування. Директор має шукати партнерів для реалізації проектів регіонального розвитку як на національному, так і на міжнародному рівні, шляхом налагодження співпраці з органами влади та місцевого самоврядування, міжнародними організаціями, представниками бізнесу та громадськості.  

Посадовий оклад складає 14 тисяч гривень.  Кандидат повинен мати повну вищу освіту бажано фінансово-економічного, юридичного або адміністративно-управлінського спрямування, за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста.

Наявність спеціальної підготовки в галузі проектного або зовнішньоекономічного менеджменту, розглядатиметься як перевага.

Досвід роботи на керівних посадах кандидата має бути не менше 5 років. Також має бути досвід роботи у міжнародних компаніях чи проектах, стажування або навчання в міжнародних бізнес-школах за кордоном, що підтверджено відповідними сертифікатами, розглядатиметься як перевага. Досвід реалізації грантових проектів, написання та/або супроводу проектів за програмами міжнародної технічної допомоги, розглядатиметься як перевага.  

Перелік документів для участі у конкурс: письмова заява про участь у конкурсі, резюме Ессе (презентація) – своє бачення (стратегія) розвитку Агенції на найближчі 3 роки, документи на підтвердження кваліфікації (диплом, сертифікати, рекомендаційні листи тощо), копії документів про вищу освіту, копія паспорта, копія трудової книжки, згода на обробку персональних даних.

Документи для участі в конкурсі приймаються в робочі дні з 30 січня до 07 лютого року (з 9.00 до 17:00 год.)  за адресою: м.Кропивницький, площа Героїв Майдану, 1, каб.103 (3-й поверх, департамент економічного розвитку і торгівлі Кіровоградської обласної державної адміністрації).

Переглядiв: 3137