Облпрокуратура встановила причетних до рейдерського захоплення ТОВ «Нива 2010»

12.10.2017 09:06

Прокуратурою Кіровоградської області встановлено особу, причетну до шахрайського заволодіння майном ТОВ «Нива 2010». Про це сайту DOZOR повідомили у відомстві.

«Незважаючи на те, що останні встановленні власники, щодо яких наявні дані про реєстрацію корпоративних прав ТОВ «Нива 2010» набули їх на підставі декількох послідовних угод, у тому числі з використанням офшорних фірм, незаконні угоди та особу причетну до вчинення протиправних дій слідством встановлено. Підозрюваний у вчиненні рейдерського захоплення аграрного підприємства є представник фірми, на користь якої був підписаний договір дарування корпоративних прав», - зазначає заступник прокурора області Андрій Рудницький.

За його словами на даний час вказаній особі готується повідомлення про підозру у підробленні документів та протиправному заволодінні майном підприємства.

Щодо вчинення групою осіб хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї навесні, шестеро осіб постануть перед судом, говорить Рудницький.

Відносно ж спроби захоплення території підприємства влітку, прокурор зазначає: обвинувальний акт за протидію законній господарській діяльності, вчинену організованою групою, відносно 25 підозрюваних осіб скеровано до суду.

Переглядiв: 1549