Обрано запобіжний захід кіровоградському слідчому поліції, підозрюваному в корупційному злочині

20.08.2018 07:49
image

Ленінським районним судом обрано міру запобіжного заходу слідчому  Кіровоградського міськвідділу поліції, викритому на отриманні неправомірної вигоди у сумі три тисячі доларів США. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласній прокуратурі.

Слідчим суддею задоволено клопотання прокуратури щодо застосування до працівника поліції міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на два місяці з можливістю внесення застави у сумі 82 тис грн

Нагадаємо, слідчого  міськвідділу поліції було викрито на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у сумі трьох тисяч доларів США 16 серпня 2018 року. Кошти лейтенант поліції вимагав від жителя обласного центру за прийняття рішення у кримінальному провадженню, а саме закриття кримінального провадження за фактом крадіжки. Затримали працівника поліції після передачі посереднику обговореної суми неправомірної вигоди. 

Слідчому оголошено підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, а також міри запобіжного заходу. 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Переглядiв: 558