Очільник поліції  Кіровоградщини спростував інформацію про знайдення Діани Хріненко

20.09.2018 09:36
image

Очільник поліції  Кіровоградщини Роман Козьяков  не підтвердив інформацію про знайдення Діани Хріненко і прокоментував процес пошуків зниклої дівчини сьогодні, 20 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Це дуже складна ситуація. Щодо знайдення тіла інформація є неправдивою, щодо наявності двох підозрюваних – це невірна інформація. Проте  затримано двоє людей, які вчинили злочини: крадіжку та угон транспорту. Проводяться заходи на відпрацювання їх щодо причетності до зникнення Діани. Є достатньо підстав вважати, що вони можуть мати відношення до її зникнення, але доказів, які б дозволили вважати їх підозрюваними, зараз немає. Також триває робота по іншим версіям зникнення особи», - зазначив керівник облполіції.
«Пошуки тривають дотепер. Зараз обстежується кар’єр  із застосуванням можливостей занурення до 30 метрів, є необхідність його обстежити. Також тривають пошуки  у місцевостях поблизу села Суботці. Саме селище обстежено та відпрацьовано досконало.  Зараз відпрацьовується територія, яка наближена до обласного центру. Є підстава вважати, що вказана місцевість дасть певну інформацію щодо місцезнаходження Діани. Щодо загальнодержавного розшуку – підготовлені орієнтування, є перевірки осіб, які виявляються за прикметами та іншими ознаками з метою встановлення аналогій зі зниклою особою та отриманням будь-якої інформації», - відповів на запитання медіапорталу DOZOR щодо пошукових процесів Роман Козьяков.
Переглядiв: 1885