Одеський художник презентував романтичну виставку в «Єлисаветграді» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

24.01.2017 15:36

image

Одеський художник Микола Прокопенко презентував експозицію картин «Романтика півдня» у галереї «Єлисаветград» сьогодні, 24 січня. Про це повідомляє сайт DOZOR.

71-річний художник особисто завітав до галереї, аби презентувати романтичну виставку жителям обласного центру.

Експозиція нараховує тридцять полотен і стільки ж графічних зображень.

«Микола Прокопенко – надзвичайно талановитий, самобутній художник. Саме тому його картини відкриють сезон виставок у нашій галереї в цьому році», - каже адміністратор галереї Ольга Краснопольська.

Переглянути виставку Миколи Прокопенка можна у галереї «Єлисаветград», яка знаходиться за адресою: вулиця Пашутінська, 36. Час роботи: з 9:00 до 18:00.

Довідка
Прокопенко Микола Миколайович одеський художник - живописець, графік, книжковий графік-ілюстратор. 
Народився 17.08.1945 року, член Національної Спілки художників та Національної Спілки театральних діячів України, Народний художник України. 
Лауреат, дипломант і призер міжнародних, всеукраїнських та регіональних виставок, а також низки міжнародних бієнале.

Деякі роботи митця перебувають у фондах національних бібліотек Франції, Голландії, Польщі, в галереях і приватних колекціях Німеччини, Іспанії, Румунії, Греції, Швейцарії. Більше 80 музеїв і галерей світу є щасливими володарями його картин. Ним однаково захоплюються і мистецтвознавець з Парижа Жан-Люк Ріго, і мексиканський композитор Мануель Мора, які вважають живопис Прокопенка справжнім дивом.

image

image

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 2591