Одним із вбивць кіровоградського таксиста був школяр

29.03.2017 10:55

image

Правоохоронці встановили особи підозрюваних у вбивстві кіровоградського таксиста. Ними виявилися жителі Кіровограда 27 та 15 років. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

«У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівникам управління карного розшуку області вдалося встановити особи двох громадян, які і замовляли авто в оператора. Ними виявилися двоє мешканців обласного центру, віком 27 та 15 років», -розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Як стало відомо сайту DOZOR з власних джерел, підозрюваним у вбивстві є учень однієї з міських шкіл обласного центру. Його затримали прямо у навчальному закладі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу України «Умисне вбивство». За ці дії злочинцям загрожує довічне ув’язнення або позбавлення волі до 15 років.

Нагадаємо, 30-річного жителя обласного центру Євгена Орлова, який зник безвісти у понеділок, знайшли мертвим сьогодні, 29 березня. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких один неповнолітній, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій. Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Тіло чоловіка вивезли на його ж машині на околицю міста.

Переглядiв: 2664