Одну з кіровоградських хабарниць відпустили під домашній арешт

29.09.2017 11:07

Апеляційний суд Кіровоградщини скасував ухвалу слідчого судді судді Ленінського районного суду щодо тримання під вартою начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб головного управління фіскальної служби  Оксани Реви та обрав їй інший запобіжний захід. Про це сайту DOZOR повідомили у Апеляційному суді області.

Так, згідно з поданою скаргою від адвоката підозрюваної, суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та заборонити їй протягом строку дії ухвали апеляційного суду залишати власне житло у період доби з 20 години до 7 години 30 хвилин.

Нагадаємо, начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб головного управління фіскальної служби Оксану Реву та заступника начальника фіскальної служби в області Олену Берестовенко відсторонили від посад.

Як повідомляв DOZOR, 20 вересня у одному з розважальних закладів Кіровограда СБУ з військовою прокуратурою затримали на отриманні хабара 80 тисяч гривень заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби області та начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб головного управління фіскальної служби.

Переглядiв: 995