Олена Кваша стала продюсером Суспільного телерадіомовлення у Кіровоградській області

06.12.2017 13:22
image

Олена Кваша стала продюсером Суспільного телерадіомовлення  на Кіровоградщині. Результати конкурсного відбору опублікував у Фейсбуці керівник Національної громадської телерадіокомпанії України Зураб Аласанія, інформує DOZOR.

За інформацією, подача документів в рамках конкурсу розпочалася 8 листопада. Співбесіди з кандидатами тривали з  27 листопада до 5 грудня.

«Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. Було заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів. Претенденти дуже різні: були люди з ідеями, були пристосуванці, були й просто «а раптом пройде». Але допомогла підготовча робота центральної дирекції НСТУ. По продюсерах працювала експертна група Ради Генпродюсерів. Рада збиралася кожного дня і працювала по претендентах на позиції продюсерів філій – обговорювала портфоліо, дивилась творчі доробки кандидатів, зважала на їх досвід, і робила рекомендаційний висновок для членів журі. Висновків було три: не рекомендувати, рекомендувати до співбесіди, рекомендувати до найму», - повідомив Аласанія.

Загалом заявки на участь у конкурсному відборі подали 234 кандидати: 124 – на позиції продюсерів філій, 110 – на менеджерів.

У коментарі сайту DOZOR Олена Кваша зазначила, що коментарі з приводу Суспільного телебачення зможе надати після 11 грудня.

Фото Олени Кваші

Переглядiв: 3110