Онкохворих діток можна підтримати, замовивши солодощі у кіровоградській кондитерській

09.02.2017 12:53

image

У кіровоградській кондитерській «Какао Боб» відбудеться благодійна акція у підтримку онкохворих дітей у середу, 15 лютого. Про це у Фейсбуці повідомила волонтер Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» Вікторія Семененко, інформує DOZOR.

«Ви  готові стати добрими помічниками для тих, хто зараз бореться за своє життя? Запрошую вас приєднуватися до наступної акції, яку я організовую з нагоди Всесвітнього дня онкохворої дитини! Приходьте до «Какао Боб» 15 лютого з 9:00 до 22:00, замовляйте будь-який напій і солодощі, і знайте, що дві гривні з кожного смаколика йтиме на лікування онкохворих діток Кіровоградщини», - повідомляє волонтер.

Нагадаємо, кіровоградські волонтери розпочинають благодійну акцію на підтримку онкохворих дітей обласного центру «Ти не один». Кожен бажаючий може долучитися до онлайн флешмобу і написати у себе на сторінці у «Фейсбуці» пост у підтримку дітей, що борються з раком, додавши #Ти_не_один, або написати паперового листа зі словами «Любий, друже, ти не один…». Після завершення акції волонтери передадуть листи онкохворим діткам у гематологічне відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.

Фото idea4.me

Переглядiв: 1367