Оновлений склад кіровоградської баскетбольної команди готується до спортивного сезону (ФОТОФАКТ)

07.09.2017 10:05
image

Новий склад баскетбольної команди «Золоти вік» почав підготовку до нового сезону в чемпіонаті України серед команд Вищої ліги. Про це повідомляють на сайті баскетбольної федерації Кіровоградської області, інформує DOZOR.

За інформацією наставника команди Георгія Ступенчука, підсилили збірну Володимир Цибін, В’ячеслав Моторчук, Владислав Унгурян, Дмитро Антонець і Сергій Юрченко.  З минулого складу залишилися Богдан Сосой, Олександр Дробязко і Олексій Масальський.

«Склад команди змінився на 60%. Втім, усі нові виконавці є досвідченими гравцями, усі пограли на високому рівні у Вищій та Суперлізі. У Дмитра Антонця є досвід виступів закордоном, Слава Моторчук пограв у Вищій і Суперлізі, Влад Унгурян і Володимир Цибін є вихованцями Южного, а минулий сезон провели у Вищій лізі у Тернополі. Усі хлопці хочуть працювати, прогресувати і перемагати», – зазначив капітан команди Богдан Сосой.

Як повідомляється, окрім головної команди, підготовку до нового сезону в першій лізі розпочав фарм-клуб «Золотого Віку» – «Золотий Вік-ФФВ ЦДПУ».

image
image

Фото сайту баскетбольної федерації області

Переглядiв: 1647