Опалювальний сезон у Кропивницькому може розпочатися вже з понеділка

30.10.2020 08:19

Вже наступного тижня в дитячих садочках, школах, лікарнях та житлових будинках може з’явитися тепло. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив керівник КП «Теплоеренгетик» Олександр Чельник.

«Початок роботи котелень за рішенням виконкому розпочнеться після досягнення середньодобових температурних значень +8 і менше градусів. Поки цих показників ще немає. Очікується, якщо не відбудеться корегування метеоситуації, можливо на понеділок буде організована подача тепла», - зазначив Олександр Чельник.

Також він повідомив, що у тих закладах, де є локальна мережа трубопроводу вже розпочали опалювальний сезон.

Так, тепло вже є у чотирьох лікарнях міста: лікарня швидкої медичної допомоги від якої живиться і госпіталь ветеранів, лікарня першої міської лікарні на Фортечних валах, дитяча обласна лікарня та медична частина на Салганих пісках.

«У них є окремі джерела теплової енергії. І відповідно звернень керівників цих закладів, нами розпочато опалення цих котелень», - додав Олександр Чельник.

Як повідомила у коментарі медіапорталу DOZOR очільник міського управління освіти Лариса Костенко, у восьми дитячих садочках Кропивницього, які мають локальну мережу опалення також вже увімкнули опалення. Крім цього, вона пояснила, що у решті садочків почнуть обігрів після запуску тепла на головних котельнях «Теплоенергетика».

Переглядiв: 3364