«Орел і решка» покаже на «Інтері» Таїланд і Берлін

01.07.2017 08:25
image

На телеканалі «Інтер» Леся Никитюк та Регіна Тодоренко будуть шукати рай в Таїланді у неділю, 2 липня, о 10:00. Про це повідомляє прес-служба телеканалу, інформує DOZOR.

 «На популярному курорті, в місті Паттайя, їх чекають розкішні пляжі, мальовничі лагуни, екзотика і повний релакс. І в той же час – шум, гам, екстрим, шоу ледібоїв і розваги для дорослих. Хтось буде стрибати з найвищої вежі міста, брати участь в барвистому шоу слонів, медитувати в тропічному парку Нонг Нуч і осягати таємниці найвищого дерев'яного храму в світі. А хтось – літати на приватному літаку на екзотичний острів Ко Куд, засмагати в затишних лагунах, купатися зі слонами і обідати в величезному пташиному гнізді», - йдеться в повідомленні.

Також, за інформацією,  об 11.00 на телеканалі «Інтер» вийде новий випуск шоу «Орел і решка. Перезавантаження». Антон Птушкін і Настя Івлеєва проведуть уїк-енд в столиці Німеччини – Берліні.

«Цього разу ведучі спробують знайти відповідь на питання, як в такій правильній і манірній країні з’явилось таке місто-хуліган. Антон і Настя подивляться на місто з незвичайного ракурсу – під час екскурсії по Берліну ... на ліжку! Відвідають незвичайні заклади світової столиці клубного життя. Переночують у водонапірній башті XIX століття і пообідають в закусочній в колишньому громадському туалеті. Зіграють у дивну гру хеддіс: своєрідний пінг-понг з великим м'ячем з поролону, де замість ракетки – голова. Також в цій програмі ведучі відкриють телеглядачам свої нові таланти», - анонсують на телеканалі.

 

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 1136