«Орел і Решка» покаже на вихідних пригоди в Індонезії і невідому Прагу

15.07.2017 10:50
image
На телеканалі «Інтер» в проекті «Орел і решка. Рай і пекло» Леся Никитюк та Регіна Тодоренко відправляться в пекельну Індонезію у неділю, 16 липня, о 10.00. Про це повідомляє телеканал "Інтер", інформує DOZOR.
"В країну вулканів, які можуть в будь-який момент вибухнути і стерти з обличчя землі цілі міста! У цьому випуску телеглядачі дізнаються, хто такі землеїди, як жити біля підніжжя діючого вулкана і що ні в якому разі не можна замовляти в індонезійських кафе, що змусило плакати Регіну і яка професія шокувала Лесю", - йдеться у повідомленні.
" Об 11.00 на телеканалі «Інтер» дивіться новий випуск шоу «Орел і решка. Перезавантаження». Антон Птушкін і Настя Івлеєва проведуть уїк-енд в столиці Чехії - Празі. Минулого разу, в 2013-му році, Андрій Бедняков і Леся Никитюк були в цьому місті взимку. Тоді вони побачили готичне, містичне і навіть трохи похмуре місто. Тепер команда «Орла і решки» приїхала сюди навесні, коли Прага стає самим барвистим, привітним і сонячним містом Європи. Ведучі не тільки подивляться визначні пам'ятки і архітектуру, а й познайомляться зі скандальними творами сучасних празьких скульпторів. Побувають на незвичайній екскурсії і дізнаються, як і де живуть в цьому місті бездомні. Випробують найсуворіше розвагу для місцевих багатіїв - покатушки на справжньому танку. Продегустують найвишуканіші страви традиційної чеської кухні, відвідають анонімний бар і саму незвичайну празьку пивну - «Віялове Депо». А також відновлять здоров'я цілющими водами самого відомого чеського курорту Карлові Вари", - анонсують на телеканалі.
 
Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»
Переглядiв: 722