Орендну плату за кіровоградський готель збільшили майже до мільйона за місяць

13.03.2018 13:17
image

Господарський суд Кіровоградської області частково задовольнив позовні вимоги міського управління комунальної власності в частині внесення змін до чинного договору оренди з правом наступного викупу будівлі готелю "Київ". Відповідне рішення було прийняте судом наприкінці лютого, інформує DOZOR з посиланням на Центр медіарозслідувань Прозоро.

Так, оціночну вартість орендованого Колективним підприємством «Центр-Готель» майна, що є готельним комплексом, визначили у розмірі 59,19 мільйонів гривень з урахуванням ПДВ.

Таким чином уже з березня, якщо підприємство не подасть апеляційну скаргу на рішення суду, щомісячна орендна плата за користування приміщеннями «Києва» скаладатиме 922 354 гривень, плюс щомісячна індексація даної суми на офіційно встановлений індекс інфляції. Нагадаємо, до цього за понад 7 тисяч квадратних метрів площі у центрі міста КП «Центр-Готель» сплачувало раді лише 9697,84 гривень на місяць.

КП «Центр-Готель» належить 12-м місцевим жителям– Миколі Швецю, Сергію Троціку, Любові Малишко, Лалі Куцовській, Марині Добровольській, Руслану Гришкову, Валерію Арбузову, Вікторії Штундаренко, Зінаїді Гречаній, Тамарі Галаган, Тетяні Волошиній і Володимиру Бондаренку.

Нагадаємо, через помилку міськрада не змогла підвищити орендну плату за користування готелем «Київ».

Переглядiв: 1243