«Особливі серед нас»: кіровоградців запрошують на благодійну виставку, присвячену дітям  

14.04.2019 07:50
image

В обласній філармонії відбудеться відкриття виставки «Особливі серед нас», присвяченій дітям індиго та з аутизмом, у середу, 17 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, організаторами заходу є дві жительки міста – художниця Аліна Давиденко та фотограф Ольга Масаликіна. Даний арт-проект об’єднає два жанри: живопис та фотографію. Учасники заходу – 10 «особливих» дітей з обласного центру.

«Ми з подругою вирішили організувати захід, оскільки і в неї, і в мене є події, які пов’язані з цими дітьми. Брат моєї подруги має аутизм. Я два роки працювала у Києві з такими дітьми в рамках схожого проекту на НСК «Олімпійський». Я займалася з ними через тренування, ми розвивали їхню моторику, психологічний стан. Ми знайомі з цією проблематикою і бачимо, що в Україні немає обізнаності з цією темою, тому вирішили об’єднатися і через творчість познайомити суспільство з нею. Таких діток стає з кожним роком все більше, тож проект важливий для суспільства», - говорить співорганізатор заходу Ольга Масаликіна.

У рамках заходу представлять по фотографій та картин. Також презентують дитячі малюнки. Організатори заходу обіцяють ознайомити гостей виставки з героями робіт. Вхід безкоштовний, втім бажаючі зможуть пожертвувати кошти на потреби особливих дітей у спеціальну скриньку.

Початок о 18:00.

image
Переглядiв: 884