Останній шкільний вальс та привітання: як кропивницька школа відзначила свято останнього дзвоника (ФОТО, ВІДЕО)

24.05.2021 13:22
image

В обласному центрі відбулося свято останнього дзвоника в НВО №32. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід відбувся з дотриманням усіх карантинних норм. Традиційно керівництво закладу звернулося з вітальним словом до учнів.

«Цьогоріч свято останнього дзвоника в нашій школі відбувається вже 58 раз. Проводжаємо ще один випуск, вітаємо учнів, які закінчили початкову школу – попереду в них канікули та новий вже п’ятий клас. Учням, батькам та педагогам бажаю креативної відпустки, нових сил, натхнення на виконання своєї місії в наступному навчальному році! Нашим випускникам – успішно скласти ЗНО та вступити до бажаних закладів освіти!» - звернулася до учнів НВО директор закладу Анна Ніжнікова.
image
image

Після вітальних слів традиційно відбулися урочистості та виконання вальсу за участю випускників, які, зокрема, виконали танець з батьками під зворушливу пісню про батьків Дмитра Монатика. Також на території НВО облаштували фотозону, де мали змогу сфотографуватися усі бажаючі.

«Ми запам’ятаємо цей день на все життя і будемо дуже сумувати за рідною школою», - зазначила вихованиця НВО Ніка.
«Найбільш хвилюючим моментом стало урочисте свято. Цей останній дзвоник назавжди залишиться в моїй пам’яті. Шкільні роки, ймовірно, стануть найкращими в моєму житті!» - каже учень НВО Марк.

Батьки школярів також отримали приємні враження від свята.

«Останній дзвоник вийшов яскравим, душевним, переконана, що він залишиться чудовим спогадом як для дітей, так і для нас. Особливо мені сподобалася фотозона, у всіх вийшли цікаві та гарні фото», - говорить мама школяра Юлія Савченко.
Переглядiв: 9947