Отримати посаду у Верховному суді дали шанс тільки одному кандидату з Кіровоградщини  

07.02.2017 13:41

 

image

Лише один з 13 кандидатів з Кіровоградщини допущений до тестування на посаду судді Верховного суду України. Про це повідомляє прес-служба Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, інформує DOZOR.

Так, на засіданнях колегій Вищої кваліфікаційної комісії суддів України вирішувалося питання допуску кандидатів до проходження кваліфікаційного тестування в рамках конкурсу на посади суддів касаційних судів у складі Верховного Суду. Серед кандидатів, які отримали допуск - суддя Апеляційного суду Кіровоградської області Світлана Яковлєва. Всього до тестування допущено 53 кандидата на посади суддів Верховного Суду.

Нагадаємо, 13 суддів з Кіровоградщини прагнуть працювати у Верховному суді та зареєструвалися до участі у відповідному конкурсі. 10 претендентів на посади у Верховному суді – з Кіровограда, по одному з Новоукраїнського та Гайворонського районів. Також участь у відборі бере кіровоградський адвокат та професор Кіровоградського інституту державного та муніципального управління Класичного приватного університету.

Фото agrimpasa.com

Переглядiв: 1004