Озеленення однієї з вулиць Кіровограда затягнеться до наступного року

20.10.2018 10:11

В обласному центрі роботи з висадки дерев на вулиці Академіка Тамма перенесли на весну наступного року. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили в міськраді.

За інформацією, між комунальним підприємством «Благоустрій» міськради і приватним підприємством «Сервіс Кіровоград» укладено договір  щодо відновлення об’єкта благоустрою на земельній ділянці по вулиці Академіка Тамма біля будинку № 4 на суму 110,1 тисяч гривень.

«12 жовтня вже замовили 120 одиниць туї колоновидної на суму 51,2 тисяч гривень. Висадку планують завершити до 20 листопада. Закупівлю і висадку дубів, сосен звичайних, берез і лип на суму 58, 9 тисяч гривень перенесли на весну наступного року, у зв’язку з продовженням терміну покладання підземних комунікацій із зворотної сторони комплексу та погодження відповідної схеми висадження з балансоутримувачами комунікацій», - розповіли у міськраді.

Дане питання контролюється структурами міськради: головним управлінням житлово-комунального господарства, комунальним підприємством «Благоустрій», управлінням земельних відносин та охорони навколишнього природнього середовища, спецінспекцією.

Переглядiв: 568