Патрульні ганялися за п’яним водієм елітного автомобіля з сумнівним минулим (ФОТО)

16.04.2018 11:45
image

На території селища Соколівське правоохоронці затримали п’яного водія автомобіля Lexus RX 300 через порушення правил дорожнього руху 15 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

Так, водій проїхав регульоване перехрестя на забороняючий сигнал світлофора. Сигнал патрульних про зупинку керманич проігнорував і продовжив рух, збільшуючи швидкість. Розпочалося переслідування.

Водій, то з’їїжджав з дороги і рухався полями та узбіччям, то знову виїжджав на трасу, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Автомобіль наздогнали та заблокували на вулиці Центральній , с. Соколівка. Порушника одразу затримали.
В салоні авто на передньому сидінні лежала напівпорожня пляшка горілки. Проходити освідування на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився. Крім цього, під час перевірки документів, патрульні звірили номер кузова з базою даних та виявили розбіжність, а сам номерний знак, як з’ясувалося, належить зовсім іншому транспортному засобу. Це є підстава вважати, що даний автомобіль є так званим «двійником».

Патрульні склали на керманича протокол за ч.1 ст. 130. Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

image
image
Переглядiв: 986