Пенсіонера вбили за кілька тисяч гривень і вивезли тіло у інше місто

27.02.2017 09:50

image

На Кіровоградщині правоохоронці затримали двох чоловіків, які вбили 73-річного пенсіонера в Знам’янському районі та викинули його тіло в Олександрії. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією поліцейських, двоє місцевих жителів прийшли до будинку пенсіонера та попросили дозволу зайти. Потім з побили його, а коли  чоловік перестав подавати ознаки життя, перенишпорили оселю та викрали кілька тисяч гривень. Аби приховати сліди злочину, нападники винесли загиблого у двір, поклали до автомобіля вивезли на територію міста Олександрії, де і залишили машину з пасажиром неподалік одного з дачних кооперативів.

«Тіло небіжчика виявили місцеві мешканці вже наступного дня. На місце пригоди викликали працівників поліції. Тим часом сусіди чоловіка звернули увагу, що він певний час не з’являється вдома, двері помешкання відчинені навстіж, а в кімнатах справжній безлад. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів оперативниками було встановлено особи підозрюваних. Затримати їх вдалося за кілька днів, адже обидва переховувалися у родичів», - розповів в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Обом вбивцям загрожує до 15 років в’язниці.

Переглядiв: 1137