Перед мерією Кропивницького мітингують містяни (ФОТО)

20.02.2020 09:42
image

В обласному центрі перед стінами міської ради проходить мирна акція, присвячена соціальному захисту людей, сьогодні, 20 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, кількадесят людей з плакатами вийшли на площу до міської ради аби звернути увагу громадськості та влади до проблем, які їх хвилюють. За словами учасників акції, найбільше їх турбують високі тарифи, а також не завжди об'єктивна робота правоохоронців.

«Сьогодні акція не лише по тарифам. Сьогодні питання взагалі про соціальний захист людей. І якщо мені дадуть слово, то я буду виступати в контексті бездіяльності правоохоронних органів, наприклад, в досудовому слідстві. На сьогоднішній день досудове слідство стало правом забезпечених людей, а справи бідних людей розглядають за залишковим принципом. Ми прийшли саме до мерії, а не до поліції тому, що у даному випадку саме держава не виконує вимоги статті 2 конституції України, де говориться, що головною цінністю держави є людина», - зазначив керівник ГО «Народна булава» Сергій Куба.

За інформацією, учасники мирної акції планують зустрітися з головою Кіровоградської ОДА Андрієм Балонем.

image
image
image
Переглядiв: 2284