Перед міськрадою кіровоградським першокласникам вручили портфелі (ФОТО)

29.08.2018 08:32
image

В обласному центрі на головній площі біля міської ради привітали першокласників пільгових категорій із Днем знань і вручили подарунки сьогодні, 29 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, в рамках заходу громадська організація "Центр розвитку людини та сім'ї "Сонячний зайчик" влаштувала невеличку розважальну программу для дітей.

"Я вітаю вас із цим світлим і прекрасним святом, нехай вас Бог береже і збуваються всі заповітні мрії. Дітки вперше переступлять поріг школи і я хотів би, щоб вона дійсно стала для них рідною", - привітав школярів міський голова Андрій Райкович.
image
image
image
image

Під час заходу дітям пільгових категорій, зокрема, з багатодітних родин, які цього року йдуть до першого класу, подарували 40 портфелів. Діткам, батьки яких були учасниками АТО, вручили портфелі, шкільне приладдя і подарунки. Також школярам, які ходять до секцій і гуртків, вручили шкільні сумки.

"На закупівлю шкільного приладдя в цьому році передбачено 30 тисяч гривень. Загалом сьогодні вручили 37 портфелів, 7 з яких  - з ортопедичними спинками для першоклассників, і 50 шкільних сумок для дітей старшого шкільного віку", - зазначила заступник начальника управління молоді та спорту міськради Катерина Черкаська.

Після заходу школярів пригощали морозивом.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1561