Перед міськрадою влаштували «млинцевий» ярмарок (ФОТО)

04.03.2019 12:42
image

В обласному центрі на площі перед міськрадою відбувся захід «Свято Колодія» та «млинцевий» ярмарок сьогодні, 4 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, для гостей заходу виступали фольклорний ансамбль, вокальний ансамбль «Едельвейс», лауреат міжнародного вокального конкурсу Світлана Барковата та учні міських шкіл. Гирьовики влаштували для кіровоградців шоу, а для дітей працював майстер-клас із виготовлення пташки. Також присутніх розважали іграми, зокрема, «Вгадай начинку» та «Хто найшвидше з’їсть млинці».

Крім того, на головній площі близько 37 дошкільних закладів презентували свої композиції з млинців у вигляді будинку, ляльки, квіткової галявини.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Ми проводили в закладі міні-проекти з батьками та вихователями. Кожна група обрала кращі роботи і сьогодні ми їх представляємо. Ми продаємо не лише млинці з грибами, сиром, шоколадним та полуничним топінгами, але й композиції у вигляді ляльок та будиночків. Млинці коштують 2 гривні, а композиції 20-35 гривень», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR вихователь-методист ДНЗ № 67 Наталя Кривошея.

Також млинці продавали з варенням, яблуками, бананами, шоколадом, кріпом та сиром. Вартість млинців складала 1-2 гривні, а композиції з млинців коштували від 20 гривень.

«Я вражена тим, як багато закладів долучилися сьогодні до цього заходу. Мене вразили гарні композиції, а особливо сподобалася алея квітів. Млинців я сьогодні смакувала дуже багато, але сподобалися більше всього з кріпом. Не встигла ще потрапити на майстер-клас із виготовлення птахів, але планую долучитися» , - поділилася враженнями Анастасія Дудик.
«Ми разом із сім’єю традиційно ходимо на ярмарки у нашому місті. Цей захід нам із донькою особливо сподобався, тому що млинці дуже смачні та коштують недорого. Навіть не встигли ще всі скуштувати, тому що млинці з різними начинками. Дякую вихователям та батькам, які приготували це все і дають можливість містянам відчути Масляну», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR Оксана Шорська.

 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2075