Передові фахівці презентують проект, який вирішить транспортну проблему Кіровограда

16.03.2017 13:19

imageСпільно з передовими фахівцями з модернізації системи пасажироперевезень в Україні Муніципальне бюро Стрижакова  презентує  журналістам і громадськості Програму розвитку інфраструктури і диспетчеризації пасажироперевезення, яка вчора була представлена депутатам. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Артем Стрижаков, інформує DOZOR.

«На сесії міськради затвердили загальноміську програму по громадському транспорту. Єдине важливе і вагоме, що вона містить - це придбання автобусів. Однак ані інфраструктури пасажирських перевезень, ані диспетчеризації, яка вирішує проблему неконтрольованого руху маршруток, дана програма якісно і комплексно не торкається», - констатує Стрижаков.

Муніципальне бюро останні півроку активно займається цим питанням і відвідало низку українських міст, в тому числі Львів, Житомир, Дніпро.  Вивчивши досвід та відгуки пасажирів,  найпрогресивніші напрацювання виклали у програмі.

«З огляду на, що нашу ініціативу керівництво міста вже кілька місяців «гасить» відписками, програма була представлена депутатам. Наступного тижня спільно з передовими фахівцями з модернізації системи пасажироперевезень в Україні ми її презентуємо журналістам і громадськості», - повідомив громадський діяч.

Стрижаков зазначає, що від управлінців міста потрібно тільки одне:або запропонувати рішення краще, або прийняти запропоноване Бюро.

Для порівняння громадський діяч публікує фото, на яких можна побачити приклади реалізації подібних ініціатив в інших містах та порівняти з поспішною пропозицією від кіровоградської влади.

image

image

image

image

 

Переглядiв: 1154