Перевірка кіровоградського інсультного центру не виявила скандальних порушень, про які говорив Райкович

03.12.2017 13:12
image

Службова перевірка кіровоградського інсультного центру, що працює на базі Кіровоградської міської лікарні швидкої допомоги, не виявила значних порушень. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук.

Так, як зазначила посадовець, заклад працює відповідно до діючих стандартів.

«Ніяких значних порушень не виявлено. Все організовано, є дрібні порушення, які будуть доопрацьовані у ході роботи. І ті порушення, які були найзначнішими – вирішили. Казали, що суден не вистачає. Закупили 50 суден, щоб вистачало усім, хоча це не є нормативом. Нікого не звільнили, нікого не притягнули до відповідальності, тому що там не було суттєвих порушень. Робота організована відповідно до діючих стандартів та нормативів», – розповіла у коментарі сайту DOZOR Оксана Макарук.

Нагадаємо, про значні порушення у роботі інсультного центру під час сесійного засідання повідомив громадський активіст Геннадій Орешков. Так, активіст розповів, що пацієнтів носять в простирадлах, а медсестри звільнюються через значне перевантаження. Згодом міський голова поскаржився, що заклад, в який було вкладено значні кошти, працює з порушеннями та пообіцяв «надіти судно на голову» особам, які відповідають за стан медзакладу.

Переглядiв: 1758