«Перспектива молоді» здобула гран-прі за кращу соціальну екорекламу (ФОТО)

19.04.2019 11:57
image

В обласному центрі в актовій залі педуніверситету відбулося нагородження призерів першого міського фестивалю соціальної реклами «Соціальний плакат - ідеальний світ» сьогодні, 19 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, усі бажаючі надсилали свої роботи протягом двох місяців. Теми були різноманітні, зокрема, здоров’я та спорт, безпека на дорозі, волонтерство та охорона навколишнього середовища.

За рішенням журі, до якого входили представники міської ради та рекламних агенств, переможцями та володарями гран-прі стали члени громадської організації «Перспектива молоді».

«Цього року виникла така ідея – зробити якусь соціальну рекламу з екогероєм. Ми з активістами розробляли дизайн і подали роботу для участі у фестивалі. Сенс реклами у тому, що місту потрібен герой, який зробить його чистим. Або, якщо кожен не смітитиме та доглядатиме за навколишнім середовищем, тоді без героїв у нас буде чисте і затишне місто. Нашу роботу побаче велика кількість містян. Для нас це окреме підтвердження того, що робота, яка була зроблена протягом минулого року і продовжується цьогоріч, не стала марною. Це нас підтримує, надихає та мотивує», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR голова громадської організації «Перспектива молоді» Дмитро Бабак.
За інформацією, екорекламу активістів розмістять на сітілайтах та білбордах міста.
image

 

Переглядiв: 681