Під час канікул для кропивницьких школярів діятимуть гуртки

17.10.2020 07:00

В обласному центрі для школярів діятимуть гуртки під час канікул, які розпочнуться з 19 жовтня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила начальник управління освіти Лариса Костенко.

Як відомо, канікули триватимуть до 30 жовтня. У деяких гуртках розклад зміниться на цей період – працюватимуть у першій половині дня.

«Позашкільні центри працюють з урахуванням дистанції та всіх карантинних заходів. У гуртках групи набагато менші, ніж у класі. У залежності від напрямку гуртка може бути як 15 осіб, так і 7-8 або індивідуальні заняття. Крім того, якщо буде гарна погода, то є можливість працювати на вулиці», - розповіла Костенко.

За інформацією, працюватимуть такі гуртки: міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Каскад», ЦДЮТ «Юність», школа естетичного виховання «В гостях у казки», міська станція юних техніків, дитячий юнацький центр «Перлинка» НВО № 1, центр позашкільного виховання «Контакт» НВО гімназія ім. Т. Шевченка, центр естетичного виховання «Натхнення» НВО № 6, дитячий юнацький центр «Явір» та інші.

Переглянути графік роботи гуртків та записати дитину можна, перейшовши за цим посиланням.

Переглядiв: 1163