Під час пари у кіровоградському коледжі студент вилаяв та штовхнув викладача

22.10.2018 15:00

В обласному центрі у кооперативному коледжі економіки та права імені М. Сая сталася конфліктна ситуація між студентом та викладачем. Про це медіапорталу DOZOR стало відомо з власних джерел у навчальному закладі.

За інформацією, подія сталася під час занять минулого тижня. Студент користувався мобільним телефоном. Викладач зробив йому зауваження, але у відповідь студент висловився на адресу викладача нецензурними словами та штовхнув його.

У департаменті освіти і науки Кіровоградської ОДА інформацію підтвердили.

«Інцидент мав місце. Під час навчального процесу викладач зробив зауваження студенту з приводу користування мобільним телефоном. На це зауваження студент відреагував агресивно, він відштовхнув викладача, використовував ненормативну лексику. В результаті зусиллями викладача та інших студентів групи він покинув аудиторію. Після цього випадок був розглянутий у коледжі, зокрема, студентською радою, яка рекомендувала відрахувати даного студента із закладу. Зараз студент має право на поновлення, якщо зробить відповідні висновки, звернеться до коледжу з відповідним проханням, усвідомивши відповідальність за свої дії», - повідомили у департаменті освіти.
Переглядiв: 6967