Під час снігопаду у Кіровограді сталося більше десяти ДТП (ФОТО)

12.01.2019 09:48

В обласному центрі на вулицях під час хуртовини сталося більше десяти ДТП протягом минулої доби. Про це медіапорталу DOZOR повідомило джерело у правоохоронних органах.

Так, о 14:25 сталося ДТП між двома маршрутними транспортними засобами - автобусом 1-ц та маршрутним таксі номер 5. Подія трапилась по вул. Юрія Коваленка. За інформацією, 42-річний водій автомобіля БАЗ не вибрав безпечної швидкості для руху авто, не обрав безпечної дистанції і зіштовхнувся з маршруткою, яка стояла попереду. Під час аварії ніхто не постраждав. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На водія автобусу 1Ц поліцейські склали протокол.

image
image

На розі вулиць Олександрійської та Покровської сталася аварія за участю двох водіїв - жінок. 36-річна жінка, водій автомобля ЗАЗ Sens не вибрала безпечну швидкісь та зіштовхнулася з автомобілем Volkswagen Passat під керуванням 21-річної дівчини. Жінки під час зіткнення не постраждали, а от автомобілі отримали механічні пошкодження.

image
image

Ще одна аварія сталася на вулиці Павлова. 23 річний водій ЗАЗа 1102 врізався в автомобіль Cherry під керуванням 25-річного водія. Автомобілі отримали незначні механічні пошкодження. Водії вирішили дану ситуацію за допомогою Європротоколу.

image
image

Під час зіткнення автомобілів на вулиці Преображенській біля Приватбанку зник один з учасників аварії. У результаті ДТП автомобіль Toyota Land Cruiser отримав пошкодження.

image
image

На вулиці Євгена Чикаленка (колишня Медведєва) зіштовхнувся автомобілі Skoda і ВАЗ. Так, 31 річний водій автомобіля Skoda Octavia зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ 21071 під кермуванням 36-річного водія. Ситуацію було вирішено за допомогою Європротоколу.

image
image
image

Ще одна аварія сталася на вул. Є. Чикаленка за участю трьох автомобілів- КІА, ВАЗ 21099 та Volkswagen Tiguan. Так, 41-річний водій автомобіля КІА, рухаючись на зелений сигнал світлофору, зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ 21099 під керуванням 35-річного водія, який закінчував маневр на червоний сигнал світлофору, в результаті чого останній в'їхав у Volkswagen Tiguan під керуванням 36-річної жінки.

image
image
image
image

Також, ДТП трапилися по вул. Авіаційній, проспекті Університетському, вул. Попова, на перехресті вул. Шевченка та Пашутінської, вул. Бобринецький шлях.

Переглядiв: 1340