Під Кіровоградом безпритульну собаку застрелили з вікна авто (ФОТО, ВІДЕО)

28.01.2017 19:44

image

У Черняхівці, що у передмісті Кіровограда, водій автомобіля «Шевроле» на ходу застрелив з пістолета безпритульну собаку. Про це свідчить відео, опубліковане представниками організації, яка опікується безпритульними тваринами, «Щасливий пес», інформує DOZOR. 

«До нас в організацію надійшло шокуюче повідомлення і відео. Чоловік застрелив собаку з пістолета. Сталося вбивство біля Черняхівського м'ясокомбінату, де собачка жила 10 років, її там годували і любили», - повідомила у коментарі сайту DOZOR волонтер організації Оксана Литвинова. 

Оксана Литвинова розповідає, що, за словами очевидця, який надав фото, відео, інформацію і попрохав не афішувати його ім'я, вбивцею тварини є ветеринарний лікар. Захисники тварин повідомляють, що з'ясували інформацію щодо особи водія, і мають намір звернутися до поліції.

Нагадаємо, за законом (ст.299 Кримінального кодексу України), "знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів", карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Фото зі сторінки організації "Щасливий пес"

Переглядiв: 3851