Під Кіровоградом через неприязнь жорстоко вбили чоловіка

12.04.2018 09:13
image

Правоохоронці затримали двох чоловіків 42 та 38 років, які підозрюються у вбивстві односельця на території Кіровоградського району. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, подія сталася через неприязні відносини. Невдовзі після пригоди, тіло чоловіка у його власному будинку виявив сусід. Про пригоду повідомили працівників Кіровоградського районного відділення поліції. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. У ході огляду тіла, поліцейські помітили сліди побиття та розламаний стілець зі слідами крові, тож негайно взялися працювати над розкриття вбивства.

Підозрюваних знайшли правоохоронці. Один з них мешкав по сусідству від обійстя потерпілого, інший - на околиці села. Обидва раніше притягувалися до кримінальної відповідальності.

«На початку, особи уникали спілкування з оперативниками. Потім запевняли, що за останні години не виходили за межі двору і весь час порядкували по господарству. А про те, що сталося десь, мовляв, і гадки не мають… Однак увагу працівників карного розшуку привернули відбитки взуття, залишені господарем на території двору. Схожий слід правоохоронці зафіксували і на місці пригоди. Коли ж чоловіка попросили показати взуття, з’ясувалося, що на підошвах лишилися сліди крові. У спільника підозрюваного, поліцейські виявили вдома вимащений одяг, який він не встиг випрати, а просто спробував заховати», - розповідає т.в.о. начальника Кіровоградського районного відділення поліції  Валерій Паливода.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».  Особам оголошено про підозру та затримано в порядку ст. 208 КПК України. За скоєне підозрюваним  загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Переглядiв: 1657