Під Кіровоградом вбили жінку та підпалили її будинок

17.01.2018 08:27
image

В одному з сіл Кіровоградського району правоохоронці затримали двох молодиків, які пограбували, а потім вбили 53-річну жінку, у якої працювали. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

 Так, зловмисники виявилися родичами і разом із іншими людьми працювали по найму у домоволодінні жінки. Вночі нетверезі молодики вдерлися до будівлі, завдали потерпілій низку тяжких ударів, через які вона померла. У подальшому, аби приховати сліди злочину, нападники підпалили простирадло. З викраденими у жінки грошима зловмисники втекли, однак утриматися надовго від серйозних витрат не змогли.

«За фактом умисного вбивства, поєднаного з підпалом, поліцейські розпочали кримінальне провадження. Працівники карного розшуку Кіровоградського районного відділення спільно з колегами з обласного апарату провели комплекс заходів до того, як вийшли на слід двох раніше судимих громадян, 39 та 29 років. Нині двох підозрюваних затримано та заарештовано. За скоєння тяжкого злочину особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення», - розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Наразі суд обом фігурантам справи обрали міру запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою.

Переглядiв: 1862