Під Кропивницьким команди спецпризначенців змагалися за міжнародний кубок зі стрільби (ФОТО)

02.10.2020 14:19
image

На полігоні стрілецького клубу «Arms Club» поблизу села Новоандріївка пройшов Міжнародний чемпіонат зі стрільби серед команд спецпризначення сьогодні, 2 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

У змаганнях взяли участь команди НАТО з США, тероборони з Івано-Франківська, корпус оперативно-раптової дії та тренінговий центр поліції області, 4-й загін 3-го полку та «CHARLIE-326» 3-го полку, ЦСО «А» СБУ із Кропивницького та Черкас.

image
Як розповів засновник та організатор стрілецького клубу «Arms Club» Дмитро Борисенко, в змаганнях взяли участь близько півсотні учасників.
«Ми не вперше проводимо змагання зі стрільби. Сьогодні на нашому полігоні зібралось вісім команд по чотири особи в кожній. Всі вони боролися і хотіли здобути перше місце. Цьогоріч в організації змагань нам допоміг Артем Стрижаков. Саме завдяки його сприянню ці змагання відбулися», - зазначив Дмитро Борисенко.
image

У результаті змагань третє призове місце отримала команда 3-го полку «CHARLIE-326». Друге місце отримала команда ЦСО «А» СБУ з міста Черкас. Перемогу в Міжнародному чемпіонаті зі стрільби серед команд спецпризначення здобула команда ЦСО «А» СБУ з Кропивницького.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1814